- Godnatt .

nu blir det att hoppa in i duschen .
en ny dag väntar . dock ska jag iväg på en liten hemlis , nu blev ni nyfikna va ? , nä men berättar så fort jag får . vilket betyder snart . newada ska få gå ett pass imorgon hade jag tänkt dock blir det rida ner mot solbacken och vända , hon kommer vara överladdad men får skylla mig själv . nä massa grammatiska fel och min hjärna hinner inte med vilket betyder - vi hörs imorgon . pusss

- Be strong ღ


 
keep on fighting and your dreams will come true . <3

- dagens tips

Mineralvatten när du duschar .
Nån gång då och då är det bra att skölja av sitt hår med mineralvatten . dels för att man tar bort döda hudceller och med tanke på att vattnet är kallt så ger det glans . Sen är det även en liten härlig känsla när det pyser till i huvudet :) . var ändå noga med att skölja av håret efter du tagit mineralvattnet . var rätt skeptisk till detta först men det funka kanon på mitt hår men det är väl olika . Jag gav tipset till Gabbi för några dagar sen . Ni kan gå in på hennes blogg och se vad hon tyckte genom att klicka här .

Se dock till att ta utan smak . annars är väl risken att man går runt och luktar päron eller något annat i håret ;) , och sen inehåller det ju olika ämnen .


Hej :)

sitter just nu och pluggar för fullt .
orkar inte men måste . lite låtar som spelas i hörlurarna nu . puusss





- det här med att blogga

är inte riktigt min sak än :)
har inte tiden för det men gör så gott jag kan . hade tänkt skriva en hel del idag men så blev inte planerna utan istället har jag fått stressa ihjäl mig . vi skulle tydligen ha matte prov imorgon och ja matte är långt ifrån mitt ämne , och matte läraren underlättar inte det precis mer seniilare får man leta efter .
newada fick vila . kommer dyka upp lite bilder för hand nu har hittat kamera sladden men orkar inte lägga in idag.

Jag orkar inte längre , vill bara veta . blir mer stressad för varje dag jag vet ingenting . försöker att säga vad ja tycker men det blir bara värre . känns som att allt jag gör är fel . snart ger jag upp . känns inte lönt att kämpa längre , jag har försökt . tro mig .


godmorgon :)

fixad och klar nu .
får skjuts idag , niice . direkt efter skolan blir det att sticka hem snabbt och äta och sen vidare mot stallet . får se om hon får gå ett pass idag hon var så fin igår så hon förtjänar faktiskt lite vila . men vi får se . sen hem och plugga ingen är hemma så kommer sitta här i min ensamhet frams till 10 . skönt , känner att det behövs med 1000tankar som vimlar i huvudet . ha det bra puss

- Designen

håller på att fixas .
får ta det som kommer ni får stå ut så länge men håller som sagt på !

hejsan :)

det var länge sen .
har faktiskt saknat att blogga lite - ska börja så smått igen och skriva såfort jag kan och hinner . kommer dock inte blogga aktivt utan skriva lite när ja känner för det . nu hade ja tänkt slänga mig in i duschen och sen blir det väl att titta idol . pusss


Helg wiihoo

så himlans skönt :)
imorgon blir det en lååång sovmorgon . behövs verkligen . senare under dagen ska ja även iväg .
dom senaste dagarna har newada tagit det litet lugnt . lugnare pass och långa skritt turer :) det uppskattades nog väldigt mycket . har världens huvudvärk så uppdaterar tråkigt men sant inte mer idag . har ingen ork till det . men skulle bara visa att jag levde i alla fall . pusss

confused

kämpar och kämpar men känner mig bara svagare och svagare . vad ska man ta sig till . trodde inte det skulle bli så svårt .

kärlek till låten .
oskar Linnros - från & med du .



Regntäcke ?

måste införskaffas ett nytt :)
då det ena gått sönder och sen passar inte det andra . det jag hade på henne nu senaste kom ifrån horze :) , det låg riktigt bra på henne men kvaliteén sög . gick ganska lätt isönder vilket är ett stort - . dock så var inte täcket  dyrt priset ligger på 760kr . ( bilden nedan )



dock så vill jag nu ha ett täcke som håller längre. har tittat på några olika märken och visa verkar bra men sen vet jag ju inte hur dom är i passformen för det är ju från täcke till täcke . men har ett vintertäcke som ligger kanon bra även det men kommer inte ihåg vad det är för märke får väl kolla upp , priset på det täcke var ca 1800kr :)) men ja jag undrar om ni har några tips på bra täcken ? det största problemet när man köper täcken till newada är att hon lätt får skav på manken . kom gärna med lite tips och ideér :))

Mjukisdress

perfekt att ha nu när det börjar bli så ruskigt kallt på kvällarna :)
har kollat runt på olika sidor och hittat lite olika bland annat en enkel variant från cubus . har inte varit något stort fan av cubus innan precis men dom har faktiskt rätt snygga kläder till ett bra pris :)) tycker egentligen inte det spelar så stor roll var man köper sina kläder utan att man tycker om det man köper är det viktigaste och inte bry sig så mycket om märke pris med mera .  

dessa kostar - 199kr per del tror jag ( finns även byxor)  funderar på att eventuellt klicka hem den beiga .


fint väder - pisseregn

hej :)
asså seriöst vädert här nere i skåne är wiiierd :o ena sekunden strålande sol och i andra så är man helt genom dränkt av regn . newada fick bete en stund vid triangeln och sen en blev det bara en kort promenad då jag fick skjuts till stallet och skulle snabbt hem igen . har precis kollat lite på fångarna på fortet och nu ska ja hoppa in i duschen sitter här och skakar som en gris fan pallar inte bli sjuk . pusss

godmorgon :))

fy sitter här och halv sover sjukt trött .
om en stund blir det att möta upp jennie och sen skolan . buhu så jäkla tråkigt korsbacka rent ut sagt suger ajja sista året nu så bara att kämpa vidare . sen hem och fixa sig lite snabbt och sen till stallet och rida ett pass :)) har haft mycket att göra dom senaste dagarna då vi helt plötsligt fått alla läxor till början av veckan men nu torsdag fredag är det chill (y)

Longera Newada en stund igår och det gick helt okej allmänt pigg bara . sen blev det centan lite snabbt och fixa lite saker där . nä nu ska ja inte trötta ut er . pusss

Jay sean - lights off

RSS 2.0